Meikä on hurahtanut kirpputoreihin! Voi olla, että tulevaisuudessa päivitän blogiini enemmänkin kirppislöytöjä, kuten nämä eilisen pihakirppiksen aarteet. Ylivoimaisesti paras ostos oli kahden euron vyyhdinpuut eräältä vanhalta rouvalta. Vyyhdinpuita olen viime aikoina haikaillut ja tuurilla ne löytyivät eilen. Toimiva ja kätevä peli, testasin eilen. Lisäksi löysin Riihimäen lasipurkkien kansia, käsityökirjoja, kaksi mattoa, kahvipurkin ja sievän jakkaran pojille. Olin aika tyytyväinen ostoksiini kirppiskierroksen jälkeen!

Sukulaisten navetan vintti oli kesällä melkoinen rompetori. Sieltä pelastin mukaani vanhat ikkunanpokat ja kolme Riihimäen lasipurkkia kansineen. Ensimmäisessä kuvassa oleva puulatikko on myös sukulaisilta "kerjätty". Laatikkoja on kolme kappaletta ja niihin on tarkoitus laittaa mm.kanervia, kunhan kerkiän.

Käsitöissä yritän lopetella kaikkia aloiteltuja projekteja, sillä töihin lähtö lähestyy uhkaavasti. Kahden viikon päästä tähän aikaan olen jo työmaalla, reilun kolmen vuoden tauon jälkeen. Hauskaa alkavaa syksyä teille!